SUBMINISTRES TÈXTILS PER A COL·LECTIVITATS
L'activitat de la fàbrica es va mantenir fins al 1965 quan les borrasses van entrar en desús.
Paral·lelament a la venda al detall, es va començar la venda a l'engròs bàsicament hotels i residències de mitjana grandària .
Actualment estem situats al carrer Moles, 29 i centrats en la decoració tèxtil per a col·lectivitats oferint una extensa gama de productes tals com, cortines ignifugues, cobrellits ignífugs i tapisseries ignifugues
Som importadors directes de tovalloles de la Índia i llençols de Pakistan la qual cosa és garantia de qualitat I durabilitat dels productes que comercialitzem.
Diseño de páginas web en Barcelona Publiedit
Avís Legal   |  Copyright © 2015 Tots els Drets Reservats TEXTIL ESPINAL S.L  |   C/ Moles, 29 - 08002 Barcelona
Tel: 93 301 72 25  -  Fax: 93 302 58 23  -  textilespinalsl@textilespinalsl.com

Asesoría y Gestoría en Sant Andreu de la Barca, Martorell, Abrera, pallejá, Sant Vicenç del Horts, castellbisbal, esparreguera, gestoría laboral fiscal y contable

Asesoría y Gestoría en Sant Andreu de la Barca, Martorell, Abrera, pallejá, Sant Vicenç del Horts, castellbisbal, esparreguera. Somos una Asesoría y gestoria fiscal, laboral, contable, mercantil, vehículos
93 301 72 25
Tèxtil Espinal SL és una empresa familiar fundada per Ignasi Espinal i Prat el 1918 a Santpedor, amb el nom de Tèxtil Leridana SA. La primera activitat va ser la fabricació de borrasses.

Poc temps després, es va obrir una botiga a la ciutat de Lleida de venda al detall, on a més de comercialitzar els articles que fabricàvem, es venien altres articles tèxtils bàsicament per la llar.
El 1930 es va ampliar el negoci obrint una altra botiga al carrer Junqueres de Barcelona. Poc temps després es va canviar el nom de l'empresa a l'actual Tèxtil Espinal SL.

TOVALLOLES I BARNUSSOS
LLENÇOLS
ESTOVALLES I
DRAPS DE CUINA
COBRELLITS I CORTINES

MANTES
MATALASSOS
I COIXINS
FUNDES NÒRDIQUES
ARTICLES
SANITARIS
SOL·LICITA INFORMACIÓ O PRESSUPOST
Sol·licita'ns sense compromís, informació o
pressupost del producte que necessitis.
T'HO ENVIEM DE SEGUIDA!!